Consulta de psiquiatria Sarró

Psiquiatra Barcelona Sarró

Artur Sarró i Martín (Barcelona, 1933-2008) es va llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona l’any 1956.

 

Va exercir la pràctica professional als seus inicis a l’Hospital Clínic, passant  després a Granollers, compaginant-la des de un bon principi amb la consulta particular. 

Salvador Sarró Psiquiatra Barcelona

Dr. Artur Sarró

Dialogant i de tracte proper i afable, al llarg dels més de 50 anys com psiquiatre es va preocupar per aconseguir el màxim benestar dels seus pacients, fent de l'honestedat la seva bandera i guanyant-se així el seu respecte i estima. 

 

Les seves inquietuds culturals van portar-lo a conrear diferents aficions científiques i naturalístiques. Gran aquariòfil en la seva joventut, posteriorment es va interessar per l'ornitologia, per estendre després els seus interessos cap a tot el món natural. Iniciador del proteccionisme de la natura al nostre país, va contribuir a aquesta tasca amb articles científics i periodístics. 

 

Viatger incansable, va recollir en col·leccions fotogràfiques i pel·lícules els relats dels seus viatges per tot el món, i molt singularment pel continent Africà, pel qual sentia una gran passió. 

 

Totes aquests aficions les compartia amb entusiasme amb amics i interessats en reunions i conferències, activitats per les quines va rebre distincions i reconeixements.

Salvador Sarró Psiquiatra Barcelona

Metge psiquiatre. Viatger i africanista

Barcelona, 1933-2008