Tel: 93 451 59 40

C/ Provença 156, 4rt 3ª            08036  -  Barcelona

© 2019 Consulta Dr. Sarró

Darrera actualització: agost de 2019

Psiquiatra salvador sarro, psiquiatra dr sarro, psiquiatra barcelona, psiquiatra a barcelona, psiquiatra en barcelona, psicoterapia, depressio, ansietat, insomni, esquizofrenia, bipolar

Dr Salvador Sarró, MD, PhD

-  Barcelona, 1965

-  Col·legiat núm. 27.765 (COMB)

-  Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la  Universitat de Barcelona

-  Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona

-  Especialista en Psiquiatria (MIR; 1992-1995)

-  Membre de la Junta de la Societat Catalana de Salut Mental (2001-2005)

-  Membre de la Junta de la Societat Catalana de Psiquiatria i SM (2005-2014)

-  Membre del grup de recerca del CIBERSAM

-  Cap de Gestió. FIDMAG Germanes Hospitalàries Research Foundation

Exerceixo de psiquiatre a Barcelona des de 1995. De ben petit se’m va transmetre el gran patiment que provoquen aquestes patologies als malalts i també al seus familiars i entorn, i com era de gratificant poder-los ajudar a recuperar la seva normalitat i benestar.

He treballat com psiquiatre a diferents hospitals. L’any 2000 vaig liderar un projecte innovador, com Cap de Servei de Psiquiatria a l’Hospital General de Granollers.

Actualment compagino la activitat assistencial amb la recerca a la fundació FIDMAG Germanes Hospitalàries Research Foundation i com investigador de CIBERSAM.

 

El nostre equip de recerca te un reconegut prestigi nacional i internacional. La nostra activitat investigadora es centra principalment en els trastorns psiquiàtrics més greus, especialment l’esquizofrènia, el trastorn bipolar i la depressió, on hem realitzat importants descobriments aquests darrers anys.

L'any 2016 varem ser reconeguts amb el premi Josep Trueta per la Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears

 

Tenim actualment diferents projectes de recerca sobre les causes d’aquestes malalties i estem investigant sobre millores en els tractaments. Hem fet aportacions rellevant gràcies a les més innovadores tècniques de neuroimatge, tot buscant els correlats neuronals que hi ha al darrere d’aquestes malalties.

 

No he deixat mai de tractar a les persones que pateixen algun trastorn, i sempre he compaginat la meva carrera investigadora amb la assistència i tracte directe amb els malalts.

 

Tota aquesta trajectòria m’ha donat una àmplia experiència en les principals causes de malestar i patiment de la societat actual, les depressions i els trastorns d’ansietat: estrès, fòbies i obsessions, així com en el diagnòstic diferencial entre les diferents trastorns que poden provocar-los. Tinc un notable coneixement dels tractaments psicofarmacològics existents, on he acumulat molta expertesa en el seu maneig, tant en la seva instauració com en la seva retirada.