Neuropsicologia

Tot sovint els nostres pacients presenten alteracions de les funcions cognitives: memòria i atenció principalment.

 

Les exploracions neuropsicològiques estan dissenyades per ajudar a avaluar un possible deteriorament de les funcions cognitives cerebrals superiors, com la memòria, la atenció, el llenguatge o la resolució de problemes entre d’altres.

 

Estan especialment indicades quan se sospita un deteriorament d’aquestes capacitats, amb la finalitat d’objectivar-les i mesurar-les. Ajuden a detectar quadres incipients de deterior cognitiu i fer-ne el seu seguiment. També són molt útils per ajudar a establir el diagnòstic diferencial entre diferents patologies que el poden causar.

 

Sovint és constitueixen en una important eina complementària que ajuda a la resta de professionals per orientar cada cas i orientar o optimitzar un tractament o controlar-ne la seva evolució i progressió.

Tel: 93 451 59 40

C/ Provença 156, 4rt 3ª            08036  -  Barcelona

© 2020 Centre Mèdic Sarró

psiquiatra salvador sarro, psiquiatra dr sarro, psiquiatra barcelona, psiquiatra a barcelona, psiquiatra online, toc, depressio, ansietat, insomni, esquizofrenia, bipolar
neuròleg eduard tolosa, neuròleg dr tolosa, neuròleg barcelona, neuròleg a barcelona, neuroleg en barcelona, parkinson, discinesias, distonies, malalties neurodegeneratives, tremolor, trastorns del moviment

Darrera actualització:

9 de maig de 2020