• Dr Salvador Sarró

Defensa de la tesi doctoral “Alteracions estructurals associades a la presència de discinèsia tardan


Portada Tesi Doctoral Dr Sarró

El passat divendres 26 d’octubre a la sala de l'edifici Convent del recinte del Hospital de Sant Pau i la Santa Creu de Barcelona es va defensar la tesi doctoral “Alteracions estructurals associades a la presència de discinèsia tardana a la esquizofrènia”.

Aquesta tesi s’ha desenvolupat dins del programa de doctorat en Psiquiatria del Departament de Psiquiatria i de Medicina Legal de la Universitat Autònoma de Barcelona. El seu autor és Salvador Sarró sota la direcció de la Dra. Edith Pomarol-Clotet, directora de la fundació FIDMAG Germanes Hospitalàries Research Foundation, i el Dr. Peter J McKenna, investigador principal del grup G15 del CIBERSAM.

El tribunal que va atorgar la qualificació de Excel·lent cum laude estava presidit pel Dr. Miquel Bernardo, catedràtic de psiquiatria de la Universitat de Barcelona, el Dr. Diego Palao, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona i el Dr. Josep Treserra, ex-Director Mèdic de l'hospital Benito Menni CASM.

65 views0 comments