Consulta de psiquiatria Sarró

Psiquiatra Barcelona Sarró

Ramon Sarró i Burbano (Barcelona, 1900-1993) es va llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona l’any 1923.

 

En acabar, desprès d’una curta activitat com metge rural, va completar la seva llicenciatura amb una estada de dos anys a Viena (1925-1927), després de ser acceptat per psicoanalitzar el grup que liderava el professor Sigmund Freud. El seu anàlisi el va fer amb Helene Deustch. En tornar a Barcelona va treballar en diferents hospitals i va ser professor universitari.

Salvador Sarró Psiquiatra Barcelona

Dr. Ramon Sarró

Al 1950 va guanyar les oposicions a la càtedra de psiquiatria de la Universitat de Barcelona, que va ocupar entre 1950 i 1970, anys en què també va dirigir el Servei de Psiquiatria de l’Hospital Clínic de Barcelona.

 

Persona d’una gran inquietud intel·lectual, va mantenir una postura eclèctica i pragmàtica cap als avenços i canvis que va experimentar la psiquiatria durant la segona meitat del segle XX. Va mantenir col·laboracions amb els principals psiquiatres i pensadors de l’estranger, incorporant al nostre entorn els avenços i innovacions que es van viure durant aquest període.

 

El professor Sarró va ser una persona d’una immensa cultura i erudició, que va plasmar en gran nombre d’articles i comunicacions. Lector infatigable, va col·leccionar al llarg de la seva vida una biblioteca que va arribar als 60 mil exemplars, que conjuntament ab els fons documental donà a la seva mort a la Biblioteca de Catalunya.

Salvador Sarró Psiquiatra Barcelona

Metge psiquiatre. Bibliòfil.

Barcelona, 1900-1993 

Salvador Sarró Psiquiatra Barcelona