Segones opinions

Els professionals de la consulta podem contribuir a establir diagnòstics diferencials i estem a acostumats a actuar com a consultors per avaluar casos especialment difícils, tant per la seva evolució com per la aparició d’efectes secundaris indesitjables.

 

Podem realitzar eficaçment orientacions diagnòstiques per contribuir a aclarir aquells casos més complicats o que no evolucionen correctament, o a qui solament vol tenir una segona opinió o confirmació especialitzada sobre un diagnòstic o tractament.

 

El nostre equip treballa conjuntament per donar solució a cada problema concret i poder orientar-lo sobre quin és el professional, tractament o dispositiu més adient per poder-lo ajudar. A més a més podrem sol·licitar aquelles proves addicionals o complementàries necessàries que contribueixin en el seu diagnòstic.

Tel: 93 451 59 40

C/ Provença 156, 4rt 3ª            08036  -  Barcelona

© 2020 Centre Mèdic Sarró

psiquiatra salvador sarro, psiquiatra dr sarro, psiquiatra barcelona, psiquiatra a barcelona, psiquiatra online, toc, depressio, ansietat, insomni, esquizofrenia, bipolar
neuròleg eduard tolosa, neuròleg dr tolosa, neuròleg barcelona, neuròleg a barcelona, neuroleg en barcelona, parkinson, discinesias, distonies, malalties neurodegeneratives, tremolor, trastorns del moviment

Darrera actualització:

9 de maig de 2020