Tel: 93 451 59 40

C/ Provença 156, 4rt 3ª            08036  -  Barcelona

© 2019 Consulta Dr. Sarró

Darrera actualització: agost de 2019

Psiquiatra salvador sarro, psiquiatra dr sarro, psiquiatra barcelona, psiquiatra a barcelona, psiquiatra en barcelona, psicoterapia, depressio, ansietat, insomni, esquizofrenia, bipolar

Defensa de la tesi doctoral “Alteracions estructurals associades a la presència de discinèsia tardana a la esquizofrènia”

26 Oct 2018

 

El passat divendres 26 d’octubre a la sala de l'edifici Convent del recinte del Hospital de Sant Pau i la Santa Creu de Barcelona es va defensar la tesi doctoral “Alteracions estructurals associades a la presència de discinèsia tardana a la esquizofrènia”.

 

Aquesta tesi s’ha desenvolupat dins del programa de doctorat en Psiquiatria del Departament de Psiquiatria i de Medicina Legal de la Universitat Autònoma de Barcelona. El seu autor és Salvador Sarró sota la direcció de la Dra. Edith Pomarol-Clotet, directora de la fundació FIDMAG Germanes Hospitalàries Research Foundation, i el Dr. Peter J McKenna, investigador principal del grup G15 del CIBERSAM.

 

El tribunal que va atorgar la qualificació de Excel·lent  cum laude estava presidit pel Dr. Miquel Bernardo, catedràtic de psiquiatria de la Universitat de Barcelona, el Dr. Diego Palao, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona i el Dr. Josep Treserra, ex-Director Mèdic de l'hospital Benito Menni CASM.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags
Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square